Dubieuze Afslankpillen NuvoRyn


Had ik jullie al eerder voor ReliftXs gewaarschuwd, men gaat gewoon verder, en nu met zgn wonder afslankpillen.

Na alle malheur omtrent ReliftXs en het ongevraagd geld incasseren van je rekening, zijn ze, zo lijkt het nu met hun ‘afslankdochter’ website aan het adverteren, weer op Facebook!
Het verhaal achter hun eerste ‘campagne’ was 2 ‘gratis’ proefmonsters, en alleen bezorgkosten, wat je niet zag was dat je je abonneerde op hun ‘diensten’, waarna er herhaaldelijk bedragen van net onder en boven de € 100 werd afgeschreven, en je ontving NIETS!

Het gaat nu om het domein http://lifestylesolutiononline.com en het zgn. ‘NuvoRyn Acai Dieet‘ met NuvoRyn Acai + Pure Cleanseer, er wordt met allerlei wetenswaardigheden gesmeten die slecht of niet na te trekken zijn.
Ze maken nu ook ‘gebruik’ van een onderdeel om reacties achter te laten, dat al weer even gesloten zou zijn vanwege spam boodschappen.
Ik vermoed dat het nooit reacties zijn geweest, en als het al zou kunnen, kunnen we daar waarschuwen voor potentieel gevaar.

En wat te denken van een ‘bedrijf’ dat als administratief trinityralph@hotmail.com als contact adres heeft, ziet er erg zakelijk uit, maar niet heus.

Een blik in de source leert ons ook een aantal zaken, ze willen NIET gevonden worden door zoekmachines zoals Google?
Ze gebruiken in het verlengde hiervan ook geen meta-tags, dus niets over de herkomst, wat voor zaken ze doen, niets, super verdacht!

Even wat verder blijkt dat de reacties keihard gecodeerd te staan, heel ongebruikelijk, dus als wij al iets achter zouden kunnen laten, dan voert iemand dit op de pagina in, laat me niet lachen!
Erger nog, de reacties zijn met Java zo opgebouwd dat het iedere volgende dag lijkt alsof het de dag ervoor (gisteren) is ingetikt!

Dit artikel is mede tot stand gekomen door Marian en anderen die goed op zijn blijven letten als eerder gedupeerden!
Wat te denken van de volgende zin;
Wij zijn onze lezers een prijs van slechts 39,99 € in plaats de gebruikelijke drugsdealers in prijs van € 159,99.
Sommige zaken zijn wel heel slecht vertaald uit vermoedelijk het Engels.

Ik zou het NIET doen, word hoogstwaarschijnlijk weer vervolgd…


We zijn een dag verder, en ik was toch benieuwd, en ben even mbv Google wat gaan zoeken, resultaat:

Een discussie op Trosradar.nl dat uitmond in, het helpt niet, en ik krijg nu mijn geld niet terug…referenties naar een Blog hier bij WordPress, maar;
nuvoryn.wordpress.com is no longer available.
This blog has been archived or suspended for a violation of our Terms of Service.

Ik durf het inmiddels, gestaaft door veel bevestigingen via Google wat harder te roepen, je krijgt je geld niet terug, en het is niet bewezen te helpen bij het afvallen!

Advertisements

45 Reacties to “Dubieuze Afslankpillen NuvoRyn”

 1. leograper Says:

  Het kan niet genoeg benadrukt, altijd zoeken als je iets (nieuws) tegenkomt…

 2. Linda Says:

  Altijd even googelen als je twijfel hebt over een dieet. Daarnaast zijn er genoeg websites met reviews over diëten.

 3. dayenne Says:

  pfffff, ik ben ook zo blij, dat ik eerst even de googlemethode heb gebruikt alvorens ik in deze veel te aantrekkelijke aanbieding ben getrapt!! ik ga lekker door met lopen en bodyboosten en die pillen kunnen lekker in de potjes in het verre verweggistan blijven!! Dank jullie wel allemaal en heel veel succes met alles!! een hele mooie zomer gewenst voor jullie allemaal.

 4. leograper Says:

  Klopt, een beetje rondsnuffelen op een website geeft vaak de doorslag, dit soort figuren hebben tegenwoordig allerlei trucjes die je snel door hebt met een beetje html kennis…

 5. AH Says:

  Dit heet misleiding en diefstal (Er wordt een onderzoekster Julia de Boer genoemd met een email adres erbij waarvan het Domain niet eens bestaat (gezondheid-nieuws.net) Misleidende getuigschriften dus.
  100% geld weg gerantie.
  Hier hoort toch politie tegen op te treden? Als deze mensen er mee weg komen dan brengt dat anderen op een soortgelijk idee…
  Laat ik het niet merken dat er een incasso gestart is, want dan kom ik ze ff opzoeken daar in 010

 6. leograper Says:

  Dat is helemaal niet raar hoor, er wordt vrijwel niets gecontroleerd, als het maar schuift hè…

 7. dingena Says:

  gelukkig net op tijd deze side bekeken.Wel raar dat ik via fb op die side van nuvoRijn kom . Je zou toch zeggen dat FB dit soort dingen er niet op plaatst,maar ja ze zullen er wel knap op verdienen.

 8. leograper Says:

  Vervelend, een nieuw laagtepunt, overigens als je ze een bericht stuurt, mogen ze je niet zomaar op een mailing zetten, je hebt per slot van rekening geen relatie met het bedrijf.
  Zit er geen zgn. opt-out in de email? Anders pittige mail terug dat je geen mail wenst, en anders aanmelden bij spamklacht.nl, succes!

 9. Nens Says:

  Wat ik erg vind, is dat ene Marijanne op 27 september een ervaring van Nuvyron gebruikt om het Mentale Dieet Plan aan de man te brengen! Ik heb ooit 1 x een mailtje gestuurd richting het Mentale Dieet Plan en ontvang nu dagelijks irritante mails van ene Katja in exact dezelfde stijl als Marijanne in haar zogenaamde reactie op Nuvyron. Over marketting gesproken! Bah! Jezelf aanprijzen door een ander naar beneden te halen vind ik de slechste reclame die er is. Dus voor mij geen pillen en al hela aal geen Mentaal Dieet Plan. Ik ben 14 kilo kwijt door dagelijks calorien tellen en sporten. Saai, soms wel, maar het werkt en ik weet zeker dat ik verantwoord bezig ben en dat is ook wat waard…
  Iedereen succes met afvallen.

 10. leograper Says:

  Je hebt helemaal gelijk, alhoewel anderhalf per week wel veel/snel is, maar als het voor je werkt, ik hoop dat je het na het dieet volhoud! Succes!

 11. Zwany de Vos Says:

  Ongelofelijk dat mensen geloven dat je door pillen gewoon kan afvallen , Wat nodig is is doorzettings vermogen , een andere manier van eten en even doorbikkelen in het begin , Ik volg nu 8 weken het cambridgedieet , en ben daarmee 12 kilo nu afgevallen , het is doorzetten en een andere manier van leven /koken en dat volhouden, anders komen de kilo’s gewoon terug

 12. Trudy Says:

  Hoi loeloe,
  Heb in mijn mail naar nuvyron antwoord gekregen dat je alleen de ongeopende potjes terug kan sturen en je geld dan terug krijgt. Je zou dan het geld terug krijgen binnen 14 dagen na datum van ontvangst.

 13. leograper Says:

  In dat geval zouden ze dus iedereen het geld moeten retourneren 😉

 14. loeloe Says:

  nee nuvyron helpt niet, ik had het terug gestuurt maar kreeg geen geld terug en ze beweren dat je,je geld terug kreeg als het niet zou helpen

 15. Marjianne Says:

  Hoi,

  Ook ik ben in de val van Nuvoryn gelopen! Enige manier om af te vallen is sporten en minder eten. Het net staat inderdaad vol met negatieve reviews van nuvoryn. Kijk maar eens naar deze:
  http://nuvorynervaringen.com/

  En de prijs is ook niet mals. Ik denk dat je beter een abonnement op de fitness gaat halen met dat geld. Dan heb je meer kans op resultaat.

 16. leograper Says:

  Eigenlijk voor het mooie nog net iets te rap, maar ik ken je persoonlijke omstandigheden niet, en als je je er goed bij voelt en dit vol kan houden, prima toch? Succes!

 17. Noekje Says:

  Afvallen en op gewicht blijven moet je levens lang doen.
  Ik ben in 17 weken 15 kilo afgevallen bij de EGA. Gewoon een andere manier van eten. Geen pillen of drankjes. Gewoon anders eten.
  Ik ga hier niet schrijven hoe, dit is niet mijn bedoeling.
  Ik wil hier alleen mee aangeven dat ik nu ik op mijn streefgewicht zit het moeilijker vindt als het lijnen.
  Al zouden de pillen wel helpen, je kunt toch niet je hele leven pillen slikken.

 18. leograper Says:

  Precies, niets aan toe te voegen…dank.

 19. Hanneke Remmelink Says:

  Hanneke meldt dat de afslankpillen niets doen; het enige dat helpt is niet te veel snoepen, veel water drinken en veel bewegen en natuurlijk matig eten; is hartstikke moeilijk, de verleidingen zijn zeer groot.

 20. Trudy Says:

  Heb weer een mail gestuurd, vermeld dat ik een persoonlijke antwoord wil hebben. Het antwoord wat ik kreeg (ja ze hebben gereageerd) ging weer alleen over de niet geopende potjes. Deze kon ik terugsturen, en zal dan 100 % vergoed krijgen. Maar in de mail weer vermeld dat ik maar 1 potje had. Ben er helemaal klaar mee. Dus mensen BEGIN ER NIET AAN.

 21. Trudy Says:

  Heb toch reactie gehad op mijn 2de mail. Volgens mij is het een standaard brief, met algemene informatie wat het is en hoe je ze in moet nemen. Had in mail over het ene potje wat ik had besteld, hebben ze over dat geopende potjes niet retour mogen wel de dichte potjes. Ook stond er bij dat je mintens 2 liter vocht moet nemen en er bij te bewegen/sporten. Daar hebben ze het op de site niet over. Ik krijg dus mijn geld niet terug. Zal nog de mail beantwoorden, want laat het er nu niet bij zitten. Niet geschoten is altijd mis. Hou jullie op de hoogte.

 22. leograper Says:

  Och Mayella, het blijkt maar weer hoe menselijk jij en anderen zijn.
  Soms willen we idd te graag het eea.
  Vwb de schadelijkheid kan ik moeilijk zelf oordelen en vrees ik dat je het moet doen met de links en bevindingen van anderen.
  Tot dusverre heb ik nergens gezien dat er gezondheidsklachten uit voort kunnen komen, maar ja, dat weten wij/wetenschap vaak niet, en soms komt men daar pas veel later achter.
  Er schijnen weinig ‘werkzame bestanddelen’ in te zitten.
  Helaas moeten we steeds vaker kijken en zoeken naar mogelijke malheur voordat we iets starten, ik word er af en toe wel wat moedeloos van als ik zie hoeveel oplichterij er is, en dan vnl op Internet.
  Succes moet zoeken, Leo.

 23. Mayella Says:

  Helaas ben ik er wel ingetrapt en vandaag mijn potje binnen gekregen. Het gaat bij mij maar om een kleine 5kg en ben ondertussen al goed bezig met voeding en sporten. Kan het kwaad als ik daarnaast wel de pillen inneem?? Aangezien ik ze toch al in huis heb… Helpt t niet dan helpt t niet!! Maar kan t kwaad, naast goede voeding en sport??
  Bedankt in ieder geval voor alle info. En idd kwam ik er ook terecht door een artikel over mevr. Cabou. Wat zijn we toch zwakke zieltjes heh als we iets zo graag willen!!! :-S

 24. Trudy Says:

  Ben ook in gegaan op de advertentie van nuvoryn. Heb 1 potje gekocht en nu na een maand wel 7 ons afgevallen. Volgens hun kon je 3 a 7 kilo afvallen. Heb net een 2de mail gestuurd, 1ste via verkoopafdeling 2 weken geleden en nu na de marketingafdeling. Ben benieuwd of ik antwoord krijg. Zal wel niet. Kwam toevallig op deze site, wist ik het maar eerder. Helaas ben ik er ingetuind en hopelijk is dit ook weer een waarschuwing voor anderen.

 25. leograper Says:

  Graag gedaan, en fijn te zien dat er weer iemand de juiste informatie krijgt…

 26. annie Says:

  Echt fijn dat deze informatie op internet staat.
  Had bijna wat gekocht.
  Bedankt!

 27. leograper Says:

  Mooizo Ans, toch een zieltje gered zeg maar!

 28. ans Says:

  wat ben ik blij dat ik even verder heb gekeken.
  Dank iedereen voor jullie berichten !!!!
  word toch sportschool hier in het zuiden.

 29. leograper Says:

  Meen je dat nou, bemoeid die van Cabou zich hier ook mee? Dat is dubbel erg.
  Als je met Ideal hebt betaald zou dat een eenmalige afschrijving door jezelf geïnitieerd, die zijn oha moeilijk terug te krijgen.
  Dan moet je die toko gaan bellen/mailen.
  Maar ze hebben je rekeningnummer, dus kijk uit, check idd of ze niet maandelijks iets gaan afschrijven, de meeste incasso’s zijn te storneren, maar sommige ook weer niet.
  Succes!
  Leo.

 30. hilde Says:

  http://purecleanse.nl/ ? Dat reclame campagne gedoe van Yolanthe, ben er ook ingetuimd. Jammer geld, maar heeft dit verer nog gevolgen, want op internet staat zoiets van maandelijks geld afschrijven etc. Ik heb met Ideal betaald. ..

 31. leograper Says:

  Mooi zo, het lijkt wat weinig, maar ieder is er één.
  Ook fijn om te horen dat ik weer (in de hogere regionen) meedoe bij Google, tenminste, op welke pagina stond ik, want er zijn helaas veel andere links naar dit product dat van alles beloofd.
  Mijn insteek hier was toen ik van één van mijn bronnen vernam dat hier het bedrijf achter zat dat ons geprobeerd heeft te belazeren, en dan neemt mijn rechtsgevoel het blind over 😉
  Ik blijf (artikelen van) deze oplichtersbende volgen, zo weet ik gelijk welk product mogelijk niet in de haak is!
  Idd, dansen, fietsen, wandelen, balanceren met eten en beweging, dat komt het (soms na wat meer tijd) vanzelf goed, het voornaamste wat je hieruit haalt is dat je je lekker voelt, en niet lichter in je portemonnee!

 32. mirjam Says:

  Leo, dank je voor deze pagina. Het was al een te-mooi-om-waar-te-zijn-belofte natuurlijk, dus het leek me goed om nog even verder te googlen voordat ik zou besluiten om voor nog geen 40 euro en zonder enige moeite kilo’s per week af te vallen… Ze weten het leuk te brengen met al die ingrediënten die me zo (vaag) bekend voorkomen van hoe gezond het allemaal voor je is. Vanavond lekker dansen, dat lijkt me een beter plan :-).
  groet, Mirjam

 33. leograper Says:

  Hallo Joke,
  Die vraag is niet simpel te beantwoorden, want er zijn meerdere manieren dan pillen om snel veel af te vallen, zelfs het jezelf onthouden van eten zou daarbij kunnen horen, maar daar verdient men niets aan.
  Wat ik heb gelezen is dat er nooit wetenschappelijk is bewezen dat deze (en soortgelijke) pillen een positief effect hebben.
  Men speelt graag in, zeker rond deze tijd vlak voor de vakantie, op ons verlangen om snel even wat pondjes kwijt te raken.
  Ons lichaam reageert daar direct en verkeerd op, en past zich aan, als blijkt dat je ineens (veel) minder tot je neemt.
  Helaas is goede uitgebalanceerde voeding, beweging, en weinig (vette) extraatjes de enige goed remedie, zeker voor de toekomst.
  Gegeven is nl (en dit is wel wetenschappelijk bewezen) dat je na zo’n kuur juist weer extra aankom, het jojo gebeuren.
  Mocht je dicht in de buurt van Rotterdam wonen dan weet ik wel een goede club voor je…
  Succes, Leo.

 34. joke Says:

  werkt het spul eigenlijk? die nuvoryn?

 35. leograper Says:

  Op zich is ieder dieet gedoemd te mislukken, vermits je je eet- en beweeg gewoonte er op afstemt.
  Probleem is vaak dat mensen even snel af willen vallen, en dan is 1kg per week meer dan genoeg en verantwoordelijk.
  Het lichaam pas zich negatief aan als je te snel afvalt.
  Afvalhulp kan helpen als je daarna maar niet in (een gedeelte van) je oude ritme vervalt.
  Er zijn overigens net zulke goede of betere dan Cambridge, al was het maar om de centjes…
  Blij te horen dat het bij jullie goed heeft uitgepakt!

 36. Grifhorst. Says:

  Mijn vrouw ,,groeide” nadat haar baarmoeder 34 jaar geleden was weggehaald,constant.Niet veel, maar het ging er nooit meer af.
  Alles wat te koop was,pillen drankjes,dieëten,sporten,noem maar op
  niets hielp.Tot dat m’n buurvrouwtje, die ook wel wat kilo’s kwijt wilde
  met haar rug naar mij toe uit de wagen kwam. Ik begroette haar met de naam van haar dochter. Toen ze zich omdraaide zag ik dat het niet de slanke dochter,maar de nu slanke moeder was.Uit het ge-
  sprek daarna bleek hoe ze dit in minder dan 2 maanden gedaan
  had gekregen. Ik heb mijn vrouw erbij geroepen,haar reaktie was:
  Dit is het laatste wat ik wil proberen,ik had de hoop al opgegeven .
  Mijn vrouw is 153cm ,,lang” en woog in middels 83 kg.!!! dat is vèr
  in de gevaren zône.Ze is òòk aan het geweldig begeleidde dieet van ,,Cambridge ” begonnen, met enorm veel succes.Dat ,,koppie”
  wordt nooit meer ,,jong” maar haar lijf is zonder kwabben weer
  prachtig ,,hersteld”. Ze loopt weer in strakke jeans,jurkjes enz.
  Je moet wel doorzettings vermogen hebben, want de grootste
  vijand is je ,,omgeving” Ach neem ook een punt taart of een glas
  wijn i.p.v. water. Als je het echt wilt,kun je het, je hoeft geen honger te lijden. Ze eet nu meer dan ze ooit durfde.200.Gram groente is een hele berg en ze blijft nu ,,prachtig” in vorm. Ik verdien hier niets aan, ik zie dagelijks vooral vrouwen die vormeloos geworden zijn en de moed hebben opgegeven.ik gun elke vrouw dat ze weer mooi en gezond zich kunnen,, vertonen” .ik ben vooral blij voor haar,ze heeft weer enegie,weer plezier in leuke kleding kopen en na jaren
  sukkelen is ze ook van haar ,,hielspoor” af,waar ook niets voor hielp. Dit is gèèn reklame spotje, elk woord is de keiharde waarheid.
  Hetzelfde probleem??? lees het nog een keer en kijk ,,even” op
  internet Cambridge Dieet. Wanneer je aan een speciale ziekte lijd
  kunnen ze je niet helpen. Wordt weer slank als je dochter, het kan.

 37. leograper Says:

  Jazeker Sandra, zo te zien gaat het om hetzelfde ‘product’ en zelfs ook over mensen die niet begaan zijn met je (financiële) welzijn, ver weg van blijven.
  Succes,
  Leo.

 38. sandra Says:

  Vraagje, aan deze reacties om hetzelfde product?
  http://www.vetvrij.com/nuvoryn-afslank-pillen.html/comment-page-34/#comments

 39. leograper Says:

  Een gewaarschuwd mens telt voor 2, gelukkig niet 2x zo zwaar 😉 Succes Joukje…

 40. joukje Says:

  Ook ik ben er ingetrapt, maar geld terug krijgen, homaar! Dus: pas op, doe niet zo stom als ik!

 41. leograper Says:

  En wat ben je in de plaats van snoepen gaan doen Roel?

 42. roel Pot Says:

  Ik ben gewoon gestopt met snoepen en de helft van mijn frisdranken. Meer water en ik was 5 kg kwijt in twee weken. Het vergt wel heel veel zelfbeheersing.

 43. leograper Says:

  Zonde dat al je pogingen niet willen lukken, je kunt daar inderdaad knap radeloos van worden.
  Je woont niet toevallig in Rotterdam?

 44. Anna Says:

  En ik heb ze vorige week bestled!
  Een laatste poging om mijn buikje te laten slinken!
  Ik sport me wezenloos maar dat helpt ook al niets!
  Een dieetiste weet ook niet wat ze met me aan moet want ik eet verantwoord!
  Dus…maar met die dikke buik blijven lopen ik die vroeger zo slank was maat 34 nu 44!
  Anna
  an,sikkel@kpnmail.nl


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: